Szeptember 30. és október 9. között gazdag program várja a helybelieket. A műsort a falu egyesületei, civil szervezetei állítják össze, a Helyi Közösség és a József Attila  Művelődési Otthon koordinálásával. 

Hatodik alkalommal tartottak almaünnepet Cserépalján ( Crepaja), amelyre nagy számban érkeztek Antalfalva község minden szegletéből. Almás ételek, kézműves termékek vására, gyermekprogramok, vetélkedők várták a látogatókat. A torontálvásárhelyi Pipacs Nőegylet tagjainak külön standjuk volt a fesztiválon. A fesztivál legszebb standjának járó első díjat a  Pipacs Nőegylet érdemelte ki.     

Torontálvásárhelyen szeptember 18-án, vasárnap délután ismét megteltek a székek a díszesen terített asztalok körül a helyi művelődési otthon  nagytermében. A Pipacs Nőegylet rendezte meg a hagyományos  teadélutánt. Ahogy eddig, most is illatos teakülönlegességek, szendvicsek és  sütemények várták az érdeklődőket. A legnagyobb sikert azonban az aratta, mikor régi kedvelt dallamokra táncra perdülhettek a résztvevők. 

Strana 1 od 51

POLITIKA