A torontálvásárhelyi Spartacus 1911 Labdarugó Klub szervezésében március 26-án került megrendezésre a hagyományos bál,  melynek bevételét a szervezők a helyi sportklub működési feltételeinek javítására fordítják. 

Torontálvásárhelyen az idei, sokak által  kedvelt tavaszi Márciusi vásár idén nem maradt el. Máricus 25-én a helyi Vásártér és a környékbeli utcák megteltek árusokkal és vásárlókkal.  

Torontálvásárhelyen az ünnepekre való készülődés jegyében hagyományos karácsonyi vásárral, színes programmal, sültkolbásszal, forralt borral, meleg teával kedveskedtek a heyieknek. 

 

Karácsonyhoz közeledve ünnepi díszbe öltözött a torontávásárhelyi művelődési otthon terme.  A helyi óvodások és kisiskolások a műhelyfoglalkozásokon  karácsonyi díszeket készítettek, mézeskalácsokat díszítettek, az ünnepi hangulatot pedig gyermek-karácsonyi program tette teljessé. 

A torontálvásárhelyi Moša Pijade Általános Iskola  végzős  diákjai   ünnepélyes ballagási műsor keretében elbúcsúztak az  intézménytől.   Két osztályból összesen 42 diák mondott búcsút a  torontálvásárhelyi iskolának..  A megható tanulói beszédeket az igazgatónő útra bocsátó tanácsai követték. Számos diák kapott oklevelet, jutalomkönyvet tanulmányi, közösségi és sportéleti munkájáért, magas szintű eredményeiért.  Az ünnepi műsor után  a   művelődési otthon előtti téren a színes lufikat  felreptették az égbe. A végzősök  reményteljesen készülnek a beiratkozásra a választott középiskolákba. Kívánjuk, hogy megvalósuljanak álmaik.

Strana 1 od 12

POLITIKA